Zašto HURCO?

Povećanje profitabilnosti kroz CNC kontrolu.

Naše CNC upravljanje! Naš upravljački sustav CNC stroja, zajedno s snagom softvera WinMax® CNC, ključ je za veću profitabilnost prodajnog prostora usredotočujući se na proizvodnju visoke učinkovitosti, male količine i visokih mješavina, smanjujući vrijeme postavljanja i programiranja. Na pitanje "Što vam se najviše sviđa o Hurco?", 65% ispitanika odgovorilo je s "HURCO CNC upravljanje".

Naš suosnivač Gerald Roch razvio je programiranje dijaloga i stvorio alternativu kompliciranom programiranju G-koda kroz koji upravljač na CNC stroju vraća kontrolu. Čak i proizvodne tvrtke koje koriste NC i CAD / CAM softver uspjele su povećati produktivnost pomoću svestranog CNC kontrolera Hurco. Te tvrtke koriste NC programiranje za proizvodnju složenih dijelova, ali dijaloški programiranje za jednokratnu proizvodnju, jednostavnu 2-D strojnu obradu i / ili stezanje.

 

Vaše prednosti s HURCO-om.

  • Najbrža kontrola od crteža do gotovog dijela
  • Najkraći trening
  • Najbrže progrmiranje
  • Brzi pregled dvostrukog zaslona
  • Ergonomski dizajn

Pravi stroj za svaki zahtjev

Širina Hurcovih CNC obradnih centara u rasponu od 3-osi do velikih formata zrakoplovne i glodarske glodalice, a energetski sektor je golem, s pravim CNC strojem za svaki posao. Ali sam mljevenje ne bi trebalo biti dovoljno. TMX, TMM i TM serije uključuju niz CNC okretnih centara s veličinom debljine do 455 mm i strojevima za okretanje / glodanje koji koriste princip "Gotovo u jednom" (sažetak svih procesa obrade u jednom stroju).

Bez obzira je li potrebno zakretanje, glodanje, 2-D ili 3-D strojeva, Hurco CNC alatni strojevi s integriranim kontrolama omogućuju rezanje brže od ostalih CNC alatnih strojeva. Njihova stručnost u kombinaciji s našom kontrolnom tehnologijom - to je "Mind over metal"

.