Povijest HURCO-a

HURCO navršava 50

Pravi inovativni duh i želja za inovacijama prislili su Edwarda Humstona i Gerald Rocha na osnivanje tvrtke HURCO Inc. 1968. godine: "HU" za Humston, "R" za Rocha i "CO" za tvrtke. Misija utemeljitelja: stvoriti novu CNC kontrolu koja omogućuje tvrtkama da brzo programiraju i skrate vrijeme pripreme. Uspjeh je pokazao da su bili u pravu. S više od 700 zaposlenika širom svijeta, HURCO je sada veliki igrač u CNC sektoru. Sa sjedištem u Indianapolisu, Indiana, SAD, s proizvodnim operacijama u Taiwanu, Italiji i Kini, prodaje svoje proizvode u Sjevernoj Americi, Europi i Aziji. Podružnice u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Engleskoj, Poljskoj, Kini, Indiji, Singapuru, Južnoj Africi i SAD-u vode računa o prodaji, tehničkoj podršci i službi za korisnike. 

Tvrtka, specijalizirana za industrijsku tehnologiju, razvija i proizvodi interaktivna računalna upravljanja, software i računalne alate i komponente. Krajnje tržište je prije svega pojedinačna proizvodnja i proizvodnja malih serija povezanih s kupcima unutar većih tvrtki u sektorima kao što su zrakoplovna industrija, vojna industrija, medicinska tehnologija, energetika, transport i računalna tehnologija.

Iz nacrta
Strelica desno
Do konačnog proizvoda
Strelica desno
Do zarade

HURCO u Njemačkoj

Više od 30 godina uspjeha

HURCO Werkzeugmaschinen GmbH u Plieningu u blizini Münchena je kćer HURCO-a s ključnom funkcijom: prodaja i usluga kupcima diljem Europe. Podružnica u Njemačkoj postoji od 1988. godine i zapošljava nešto manje od 100 ljudi.

 

Mi brinemo o Vašem poslovanju

Kao neovisna tradicionalna tvrtka u području CNC glodanja i tokarenja, uvijek smo svjesni obveze prema našim kupcima, zaposlenicima i poslovnim partnerima.

Kratki rpocesi i jednostavno upravljanje omogućuje brzu akciju za vaše potrebe. Rezultat je pravo rješenje: CNC tehnologija koja vas vješto i brzo usmjerava od crteža do gotovog dijela, kako za pojedinačne dijelove tako i za male serije.

Zbog veličine tvrtke, u mogućnosti smo brzo i fleksibilno ispuniti individualne zahtjeve kupaca uz optimalnu uslugu orijentiranu na partnerstvo, a istodobno inovativno reagirati na zahtjeve budućnosti.

Kontinuitet, partnerstvo, kvaliteta, inovacija i servis su načela filozofije naše tvrtke.

Cilj je optimalna interakcija između tehnologije i ljudi. Ništa za ništa nije jezgra HURCO kulture: "Zanima nas vaše poslovanje." Zato nam se naši klijenti vraćaju.

Kontakt:
HURCO Werkzeugmaschinen GmbH
Imke Blohm
Gewerbestraße 5 a
85652 Pliening
Phone +49 89 905094 28
iblohm@hurco.de

 

Što naši kupci govore o nama.

Herbert Terbrack
Teplast
„Wir haben ein exzellentes Verhältnis zu Hurco, insbesondere zu den Kollegen vom Service. Die machen eine Menge möglich.“
Weiter
Bernhard Springer
Springer Zerspanungs­technik
„Ich habe noch eine andere Marke ausprobiert und von da an nur noch HURCO gekauft. Was mir sofort gefiel, war das Programmiersystem der HURCO.“
Weiter
Michael Braun
Happy to have
„Ich habe angefangen selbst zu produzieren, weil ich hohe Qualität zu einem guten Preis anbieten will. Und genau das kann ich in Deutschland mit meiner Idee und den Maschinen von HURCO machen.“
Weiter