02.03.2018

Solid Model Import

Smanjite vrijeme programiranja, izbjegavajte pogreške u programiranju

  • Solid Model Import opcija uvelike pojednostavljuje 5-osnu obradu.  
  • Povećana profitabilnost kroz brzo programiranje

Pliening, March 2018: Solid model import opcija pojednostavljuje programiranje na Hurco upravljanju.

Programiranje na 5-osnim HURCO strojevima može se obavljati jednostavno i brzo. Novi i manje osposobljeni zaposlenici mogu se školovati u kratkom vremenskom razdoblju.

Novi Solid model import dodatno smanjuje korake. HURCO je omogućio povezivanje svojih strojeva sa solid model import-om.

Vrijeme programiranja se smanjuje i pojednostavljuje jednostavnim uvozom podataka u formatu STEP 3D modela. Opcija uvoza tumači podatke i omogućuje programiranje izravno na stroju. Put od dijela do komponente postaje i sigurniji. Mogućnost pogreške tijekom programiranja uvelike se smanjuje, dijelom zbog toga što se simulacija obrade pisanog programa prikazuje zajedno s modelom u jednom prikazu. Tako korisnici mogu odmah vidjeti da li programiranje odgovara gotovoj komponenti i ako je potrebno, može ponovno ukloniti ovu komponentu.

Povećana profitabilnost putem brzog programiranja

HURCO strojevi opremljeni su intuitivnim upravljanjem “Max5”. “Naš upravljački sustav je apsolutni vrhunac i jedinstvena značajka našeg stroja”, naglašava Michael Auer, generalni direktor HURCO GmbH. “To upravljanje je najbrže u industriji i značajno povećava učinkovitost stroja.” DXF datoteke mogu se izravno uvesti u CNC upravljački sustav. Crteži ili skice brzo se uvoze u gotov program, što pridonosi povećanju profitabilnosti u pojedinačnoj i maloj seriji.

 

Alexandra Banek
Kontakt

HURCO Werkzeugmaschinen GmbH
Alexandra Banek
Gewerbestraße 5 a
85652 Pliening

Telefon+49 (89) 905094 - 29
E-mail abanek@hurco.de